18 april 2021

000 Dagen 00 Uren 00 Minuten 00 Seconden


Het krachtigste online evenement van 2021


  • Inzichten van top coaches en personal trainers
  • LIVE interactie & entertainment
  • Voor alle fitness enthousiastelingen
  • Een ECHTE belevenis
  • Héél veel praktische tips en trucs

€ 29

(incl. btw)

Boek direct ticket

Bekijk hieronder de sprekers

Hoe kan een simpele truc ervoor zorgen dat je geen trek meer krijgt in jouw favoriete trigger food?

Hoe kun je jouw ademhaling beïnvloeden zodat de kans op rugklachten minder wordt?

Hoe kun jij jouw stress en slaap nu eens écht consistent onder controle krijgen?

Hoe ga je met social media om zodat het jouw gedachten positief beïnvloedt?

Ja, ik wil weten hoe
Ticket

Ben jij een fitness ondernemer?

Wanneer jij als fitness ondernemer een ticket haalt voor de Fitness Business Summit heb je toegang tot zowel het particuliere deel als het business deel. Tijdens het business deel van de summit wordt door verschillende succesvolle ondernemers ingegaan op marketing, strategie, persoonlijk leiderschap en meer.

Als professional is de kennis die daar gedeeld wordt perfect om toe te passen binnen je ondernemerschap zodat je ook daar n verder kunt groeien. Je kunt hieronder meteen je ticket halen waardoor je toegang hebt tot beide delen of eerst de pagina van het business deel nog checken.


Veelgestelde vragen

Alles is veilig te volgen vanuit jouw woonkamer of kantoor, maar het wordt ZEKER geen saaie Zoom webinar! Er is veel geïnvesteerd in een professionele evenementenlocatie, techniek, top notch sprekers & entertainment. Je gaat een dag actief meedoen terwijl experts jou inspireren en aan het werk zetten. Het wordt een beleving en boost voor je fitness kennis die je op geen enkele andere manier kunt krijgen. Het programma is rijkelijk gevuld met inzichten, tips, inspirerende sprekers & entertainment!

Dan wordt het evenement verzet naar een datum waarop wij jou de maximale beleving en het maximale resultaat kunnen bieden.

Vooral goede zin, ambitie en een vrije zondag. Je zou het evenement vanaf je mobiel kunnen volgen, maar dat bevelen wij niet aan. Voor de optimale beleving is het handiger om via je laptop of tablet te kijken. Je kan deze zelfs eventueel aansluiten op een groter scherm.

Die kans is beperkt gezien de huidige situatie, maar je kunt in dat geval jouw ticket in eigen beheer doorverkopen aan een andere ondernemer. Als je wat verkouden bent, kun je alsnog lekker meedoen. Mocht je echt te ziek zijn, dan krijg je van ons gewoon de volledige opname toegestuurd.

Voorlopig zijn deze er niet. Mocht de overheid besluiten dat er onder voorwaarde een bepaald aantal bezoekers naar de evenementenlocatie mogen komen, dan zullen wij wel overwegen om een aantal VIP-upgrades aan te bieden. Deze mensen zouden LIVE bij het event aanwezig kunnen zijn en eventueel de sprekers ontmoeten.

Je krijgt als bezoeker na het evenement de volledige opname toegestuurd per mail. Mocht je dus deels verhinderd zijn en dat deel later willen kijken, of een deel opnieuw willen kijken omdat het mega interessant was, dan kan dat gewoon.

Ben je nog niet overtuigd dat dit event mega waardevol voor je gaat zijn?

Stel ons dan hier de vragen die je nog hebt