Bekijk hieronder de sprekers

Veelgestelde vragen

Alles is veilig te volgen vanuit jouw woonkamer of kantoor, maar het wordt ZEKER geen saaie Zoom webinar! Er is veel geïnvesteerd in een professionele evenementenlocatie, techniek, top notch sprekers & entertainment. Je gaat een dag actief meedoen terwijl experts jou inspireren en aan het werk zetten. Het wordt een beleving en boost voor je fitness kennis die je op geen enkele andere manier kunt krijgen. Het programma is rijkelijk gevuld met inzichten, tips, inspirerende sprekers & entertainment!

Dan wordt het evenement verzet naar een datum waarop wij jou de maximale beleving en het maximale resultaat kunnen bieden.

Vooral goede zin, ambitie en een vrije zondag. Je zou het evenement vanaf je mobiel kunnen volgen, maar dat bevelen wij niet aan. Voor de optimale beleving is het handiger om via je laptop of tablet te kijken. Je kan deze zelfs eventueel aansluiten op een groter scherm.

Die kans is beperkt gezien de huidige situatie, maar je kunt in dat geval jouw ticket in eigen beheer doorverkopen aan een andere ondernemer. Als je wat verkouden bent, kun je alsnog lekker meedoen. Mocht je echt te ziek zijn, dan krijg je van ons gewoon de volledige opname toegestuurd.

Voorlopig zijn deze er niet. Mocht de overheid besluiten dat er onder voorwaarde een bepaald aantal bezoekers naar de evenementenlocatie mogen komen, dan zullen wij wel overwegen om een aantal VIP-upgrades aan te bieden. Deze mensen zouden LIVE bij het event aanwezig kunnen zijn en eventueel de sprekers ontmoeten.

Je krijgt als bezoeker na het evenement de volledige opname toegestuurd per mail. Mocht je dus deels verhinderd zijn en dat deel later willen kijken, of een deel opnieuw willen kijken omdat het mega interessant was, dan kan dat gewoon.