Bewezen strategieën om te groeien

Leer van top ondernemers de nieuwste strategieën om je bedrijf te laten groeien

De laatste fitness inzichten

Pas de lessen van succesvolle personal trainers en coaches toe om te groeien als trainer

Het LIVE event gevoel

Het evenement is volledig online, maar door de techniek en verschillende elementen wordt het een échte beleving. Het is dus zeker geen saaie Zoom webinar

Als fitness professional ben jij begonnen of wil je nog gaan beginnen omdat je mensen wilt helpen. Tijdens dit online event ontdek jij hoe je jouw fitness business tot een succes kan brengen. Je leert:

  • Winstgevende marketingstrategieën toe te passen voor een constante stroom aan klanten
  • Dit allemaal tijdens een online evenement met live interactie waaruit concrete actie punten volgen waarmee jij je bedrijf kan laten groeien
  • Leer wat jij moet doen om de volgende stap te zetten met jouw fitness onderneming
  • Onze belofte aan jou is dat dit event super waardevol wordt. Dit event is online en kan je vanuit je huiskamer volgen, maar wij gaan ervoor zorgen dat het voelt alsof je bij ons in de zaal zit

Tijdens het event zijn er korte meditatie pauzes, actieve workshops en mini workouts om je gefocust te houden. Ook krijg je van ons een pakketje thuisgestuurd om je helemaal klaar te stomen voor het grootste event van 2021.

Partners van het event

Leer wat jij moet doen om de volgende stap te maken in je fitness onderneming

Op 18 april 2021 geven wij met top ondernemers in de fitnessbranche een online evenement voor fitness ondernemers.

Als fitness ondernemer word je uitgedaagd om ‘out of the box’ te denken. Hoge concurrentie, pandemieën en snelle technologische veranderingen zorgen ervoor dat jij jezelf continu moet ontwikkelen om je bedrijf te laten groeien.

Hoe kan jij van jouw bedrijf een succesvollere onderneming maken?

Tijdens de Online Business Summit leer jij o.a. van topsprekers zoals Tibor, Wouter Middelbos en Miro Vermeeren wat jij moet doen om je bedrijf te laten groeien.

Tijdens dit online evenement leer je hoe jij duurzaam kan ondernemen, nieuwe marketingstrategieën toe kan passen, kan excelleren in het geven van training en krijg je tips en tools om ervoor te zorgen dat jij doet wat nodig is.

Krijg antwoord op vragen zoals:

  • Hoe zorg je ervoor dat je klanten over hebt ondanks de omstandigheden?
  • Hoe zorg je dat jij als ondernemer nu eens ECHT geld overhoudt?
  • Hoe onderscheid jij jezelf van die honderden concurrenten?
  • Hoe zorg jij dat je meer impact maakt op jouw klanten?
Hier wil ik bij zijn

Sprekers van het event

Ben jij bereid om in jezelf te investeren om je bedrijf in 2021 te laten groeien?

Haal dan jouw ticket en krijg gratis toegang tot het fitness gedeelte voor particulieren

Ja, ik wil weten hoe

000 Dagen 00 Uren 00 Minuten 00 Seconden


Datum

Zondag 18 april 2021

Ticketprijs

€97

Tijden

Ondernemersdeel: 10:00 – 16:00
Avondprogramma: 17:00 – 22:00

Locatie

Thuis

achtergrond
Ticket

Gratis toegang fitness summit particulieren

Wanneer jij als fitness ondernemer een ticket haalt voor de business summit krijg je er gratis een ticket bij voor het particuliere deel. Tijdens dit tweede deel van de summit wordt er door verschillende experts ingegaan op vakinhoudelijke zaken zoals core spanning, stress, slaap & mindset.

Als professional is de kennis die daar gedeeld wordt natuurlijk perfect om toe te passen binnen je business en is het goed om weer helemaal up-to-date te zijn. Je kunt hieronder meteen je ticket halen waardoor je toegang hebt tot beide delen of eerst de pagina van het particuliere deel nog checken.


Business Programma

Onze belofte aan jou is om dit event het meest waardevolle en vette event van 2021 te maken. Dit event is online en kan je vanuit huis volgen, maar wij gaan ervoor zorgen dat het voelt alsof je bij ons in de zaal zit.

Gedisciplineerd ondernemen

Miro leert jou de kennis uit de summit vertalen naar krachtige resultaten voor jezelf en jouw klanten.

Impact maken als trainer en coach

Wouter Middelbos leert je hoe jij meer impact kan maken als trainer en coach.

Inzetten van marketing

Nigel leert je hoe jij marketing in moet zetten voor meer klanten en betere zichtbaarheid.

Social media voor meer klanten

Diede Joosten leert je hoe jij social media in kan zetten voor een sterkere fanbase.

Bulletproof businessplan

Tibor vertelt je hoe jij een waterdicht businessplan kan maken voor een succesvolle business.

Tijdens het event zijn er korte meditatie pauzes, HIIT workouts en een online network borrel om je gefocust te houden. Ook krijg je van ons een pakketje thuisgestuurd om je helemaal klaar te stomen voor het grootste event van 2021.

Hier wil ik bij zijn
Business Details

Veelgestelde vragen

Alles is veilig te volgen vanuit jouw woonkamer of kantoor, maar het wordt ZEKER geen saaie Zoom webinar. Er is veel geïnvesteerd in een professionele evenementenlocatie, techniek, top notch sprekers & entertainment. Je gaat een dag actief meedoen terwijl experts jou inspireren en aan het werk zetten. Het wordt een beleving en boost voor je fitness business die je op geen andere manier kunt krijgen. Overdag ga je aan de slag met je business, in de avond krijg je de laatste inzichten op het gebied van fitness & in de pauzes kun je online netwerken.

Dan wordt het evenement verzet naar een datum waarop wij jou de maximale beleving en het maximale resultaat kunnen bieden.

Vooral goede zin, ambitie en een vrije zondag. Je zou het evenement vanaf je mobiel kunnen volgen, maar dat bevelen wij niet aan. Voor de optimale beleving is het handiger om via je laptop of tablet te kijken. Je kan deze zelfs eventueel aansluiten op een groter scherm.

Die kans is beperkt gezien de huidige situatie, maar je kunt in dat geval jouw ticket in eigen beheer doorverkopen aan een andere ondernemer. Als je wat verkouden bent, kun je alsnog lekker meedoen. Mocht je daarvoor echt te ziek zijn, dan krijg je van ons gewoon de volledige opname toegestuurd.

Voorlopig zijn deze er niet. Mocht de overheid besluiten dat er onder voorwaarde een bepaald aantal bezoekers naar de evenementenlocatie mogen komen, dan zullen wij wel overwegen om een aantal VIP-upgrades aan te bieden. Deze mensen zouden LIVE bij het event kunnen zijn en eventueel de sprekers ontmoeten.

Je krijgt als bezoeker na het evenement de volledige opname toegestuurd per mail. Mocht je dus deels verhinderd zijn en dat deel later willen kijken, of een deel opnieuw willen kijken omdat het mega interessant was, dan kan dat gewoon.

Ben je nog niet overtuigd dat dit event mega waardevol voor je gaat zijn?

Stel ons dan hier de vragen die je nog hebt