18 april 2021

000 Dagen 00 Uren 00 Minuten 00 Seconden


Het krachtigste online evenement van 2021


  • Inzichten van top business coaches en ervaren ondernemers
  • LIVE interactie
  • Specifiek voor fitness ondernemers
  • Een ECHTE belevenis
  • Je sluit af met concrete actiepunten voor jouw onderneming

€ 97

(excl. btw)

Boek direct ticket

Bekijk hieronder de sprekers

Hoe zorg je ervoor dat je klanten over hebt ondanks de omstandigheden?

Hoe zorg je dat jij als ondernemer nu eens ECHT geld overhoudt?

Hoe onderscheid jij jezelf van die honderden concurrenten?

Hoe zorg jij dat je meer impact maakt op jouw klanten?

Ja, ik wil weten hoe
Ticket

Gratis toegang fitness summit particulieren.

Wanneer jij als fitness ondernemer een ticket haalt voor de business summit krijg je er gratis een ticket bij voor het particuliere deel. Tijdens dit tweede deel van de summit wordt er door verschillende experts ingegaan op vakinhoudelijke zaken zoals core spanning, stress, slaap & mindset.

Als professional is de kennis die daar gedeeld wordt natuurlijk perfect om toe te passen binnen je business en is het goed om weer helemaal up to date te zijn. Je kunt hieronder meteen je ticket halen waardoor je toegang hebt tot beide delen, of eerst de pagina van het particuliere deel nog checken.


Business Details

Veelgestelde vragen

Alles is veilig vanuit jouw woonkamer of kantoor, maar het wordt ZEKER geen saaie Zoom webinar: Er is veel geïnvesteerd in een professionele event locatie, techniek, top notch sprekers & entertainment. Je gaat een dag actief meedoen terwijl experts jou inspireren en aan het werk zetten. Het wordt een beleving en boost voor je fitness business die je op geen andere manier kunt krijgen. Overdag ga je aan de slag met je business, in
de avond krijg je laatste inzichten op fitness gebied & in de pauzes kun je online netwerken.

Dan wordt het evenement verzet naar een datum waarop wij jou de maximale beleving en het maximale resultaat kunnen bieden.

Vooral goede zin, ambitie en een vrije zondag. Je zou het evenement al vanaf je mobiel kunnen volgen maar dat bevelen wij niet aan. Het is passender om op je laptop of tablet te kijken, of om deze zelfs aan te sluiten op een groter scherm.

Die kans is beperkt gezien de huidige situatie, maar je kunt in dat geval jouw ticket in eigen beheer doorverkopen aan een andere ondernemer. Als je wat verkouden bent kun je alsnog lekker meedoen. Mocht je daarvoor echt te ziek zijn krijg je van ons gewoon de volledige opname toegestuurd.

Voorlopig zijn deze er niet. Mocht de overheid besluiten dat er onder voorwaarde een bepaald aantal bezoekers naar de evenement locatie mogen komen, dan zullen wij wel overwegen om een aantal VIP-upgrades aan te bieden. Deze mensen zouden LIVE bij het event kunnen zijn en eventueel de sprekers ontmoeten.

Je krijgt als bezoeker na het evenement de volledige opname toegestuurd per mail. Mocht je dus deels verhinderd zijn en dat deel later willen kijken, of een deel opnieuw willen kijken omdat het mega interessant was, dan kan dat gewoon.

Ben je nog niet overtuigd dat dit event mega waardevol voor je gaat zijn?

Stel ons dan hier de vragen die je nog hebt