18April 2021

000 Dagen 00 Uren 00 Minuten 00 Seconden


Het krachtigste online evenement van 2021


  • Inzichten van top business coaches en ervaren ondernemers
  • LIVE interactie
  • Specifiek voor fitness ondernemers
  • Een ECHTE belevenis
  • Je sluit af met concrete actiepunten voor jouw onderneming

Bekijk hieronder de sprekers

Veelgestelde vragen

Alles is veilig vanuit jouw woonkamer of kantoor, maar het wordt ZEKER geen saaie Zoom webinar: Er is veel geïnvesteerd in een professionele event locatie, techniek, top notch sprekers & entertainment. Je gaat een dag actief meedoen terwijl experts jou inspireren en aan het werk zetten. Het wordt een beleving en boost voor je fitness business die je op geen andere manier kunt krijgen. Overdag ga je aan de slag met je business, in
de avond krijg je laatste inzichten op fitness gebied & in de pauzes kun je online netwerken.

Dan wordt het evenement verzet naar een datum waarop wij jou wel de maximaal beleving en het maximale resultaat kunnen bieden. Mocht je die andere datum echt verhinderd zijn, zullen wij coulant zijn.

Vooral goede zin, ambitie en een vrije zondag. Je zou het evenement al vanaf je mobiel kunnen volgen maar dat bevelen wij niet aan. Het is passender om op je laptop of tablet te kijken, of om deze zelfs aan te sluiten op een groter scherm.

Die kans is beperkt gezien de huidige situatie, maar je kunt in dat geval jouw ticket doorverkopen in eigen beheer doorverkopen aan een andere ondernemer. Als je wat verkouden bent kun je alsnog lekker meedoen, mocht je ernstig ziek zijn kun je even contact met ons opnemen

Voorlopig zijn deze er niet. Mocht de overheid besluiten dat er onder voorwaarde een bepaald aantal bezoekers naar de evenement locatie mogen komen, dan zullen wij wel overwegen om een aantal VIP-upgrades aan te bieden. Deze mensen zouden LIVE bij het event kunnen zijn en eventueel de sprekers ontmoeten.